Начало / МЕСТА / Какво се случва в…..мола?
Събития за деца в моловете

Какво се случва в…..мола?

Ето и кратък обзор на това какво се случва в търговските центрове, като една от алтернативите за прекарване на свободното време на закрито. В повечето се организира куклен театър, като програмата на спектаклите може да видите на нашата страница Театър, а всичко останало за този месец е тук:

Търговските центрове са по азбучен ред.

Bulgaria Mall

Всяка събота и неделя от 11:00 ч. на ниво партер куклен театър. Пиесите може да видите в нашата страница Театър.

Mega Mall

Всяка неделя от 11:00 ч. куклен театър. Пиесите може да видите в нашата страница Театър.

Paradise Center

Музей „Восъчни фигури“ гостува в Paradise Center от 1-ви април до 31-ви май на ниво 1, над Централен вход, /бул. „Черни връх“ и ул. „Сребърна“/.

Sofia Ring Mall

Всяка събота и неделя от 11:00 ч. различни забавления на сцената на FUN Ring Park –  куклен театър, много игри, танци, рисуване на лица и изненади.

The Mall

Всяка събота от 11:00 ч. куклен театър. Пиесите може да видите в нашата страница Театър.

Училище за родители

Лекциите „Училище за родители“ се провеждат в The Mall, етаж 2. Всички интересуващи се от темите са добре дошли. Лекциите са напълно безплатни за всички.

Темите през м. май са:

17 май 10:00 часа

Захранване на бебето.
Една наглед безобидна и ежедневна тема от живота с бебето е източник на големи чуденки и безпокойства: как и с какво да го захраним? Основни методи за захранване на бебето – предимства и недостатъци.

Лектор: Ива Петкова, лидер-консултант по кърмене, Ла Лече Лига България

31 май 10:00 часа

Консултации на бебето – прегледи и имунизационен календар. Алергии – хранителни медикаментозни, сезонни. Кога предопределящ е генетичният фактор и как да повлияем?

Профилактиката е необходима още от раждането на детето, за да се избегне евентуална поява на по-сериозни здравословни проблеми. За да бъдеш спокойна, че твоето съкровище се чувства добре и се развива нормално, трябва редовно да посещаваш педиатъра. Всяко дете се развива индивидуално, затова твоят най-добър помощник в отглеждането на мъничето, особено през първата годинка, ще е избраният от теб педиатър, тъй като той е човекът, който проследява физическото и нервно-психическото развитие на малкото.

Лектор: д-р Елена Вучкова, педиатър, МЦ „Детско Здраве“