На фокус
Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Игри за добрини. Средногорие Велотур 2017

22 юли, 2017 @ 10:30 - 15:00

Нашето спортно и добро лято продължава.
След успешното провеждане на първите два турнира от „Игри за добрини“ по футбол и тенис на корт, предстои и третият турнир – по колоездене.
На 22 юли 2017, събота с домакинството на Аурубис ще се проведе Средногорие Велотур 2017 по маршрут София-Пирдоп.
Като част от велотура в отсечката Златица-Пирдоп ще се разиграе надпреварата #ИгриЗаДобрини с благотворителна цел между участниците от различни компании.

Разстоянието от около 80 км от София до Пирдоп ще бъде изминато в група, а състезателната част ще е в последните 4 км от Златица до Пирдоп.
Каним Ви да станете част от приключението #СредногориеВелотур2017!
Можете да се включите като заявите участие към:

* Мрежата ако се включвате отборно за подкрепа на Ваша кауза;
* #Аурубис България ако сте индивидуален участник.
#ИгриЗаДобрини
––––––––––
За проекта:
Проектът „Игри за добрини“ цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социална кауза. Печелейки турнира, тя печели и наградния фонд, който бива дарен на избраната от отбора кауза.
„Игри за добрини“ е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Здрави на работа“ в изпълнение на Стратегическия план 2015+ за работа по Целите на ООН за устойчиво развитие и, по-точно Цел 3 “Осигуряване на здравословен начин на живот и стимулиране на благосъстоянието на всички във всички възрасти”.

Детайли

Дата:
22 юли, 2017
Час:
10:30 - 15:00
Категории за Събитие:
,

Място

София – Пирдоп

Организатор

Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД)