На фокус
Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Представяне на Вълшебна книжка на Светла Иванова

20 май, 2017 @ 11:00 - 12:00

Безплатно

Първата АКТИВНА и ИНТЕРАКТИВНА книжка за родители и деца! Заповядайте на премиерата й, за да разберете защо!
В открития урок – представяне на книжката ще имате възможност да практикувате тананикаща йога заедно, да чуете част от песничките за раздвижване към книжката със сепциалното участие на Константин Кучев и да се запознаете с героите й.
„Вълшебна книжка“ е приказка за благодарността. С нея ще пътувате до Индия, ще правите йога заедно с децата си, ще пеете и изпълнявате песнички за радвижване.

Тази книжка ще помогне на децата да усетят ползите от движението, да си припомнят селскостопанските животни, да познават различните части на тялото си, да научат за Индия и нейната култура, да развият основни добродетели.

Това е първата детска книжка на Светла Иванова – певица, писател и йога инструктор (преподава йога за деца и мама и бебе в Музейко). Илюстрациите са на художничката Mila Popnedeleva-Genova, а 9-те авторски песнички са на Konstantin Kuchev и Svetla Ivanova.

Събитието е подходящо за родители и деца от 3-12 години.

Заниманието е напълно БЕЗПЛАТНО, но с предварително записване на: http://www.muzeiko.bg/bg/news/detail-_valshebna_knijka_predstavyane_na_detska_kniga-1974.html?date=1495227600

Детайли

Дата:
20 май, 2017
Час:
11:00 - 12:00
Стойност:
Безплатно
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:

Място

Muzeiko
ул. Проф. Боян Каменов 3
Sofia, 1756 Bulgaria

Организатор

Тананикаща йога