На фокус
Начало / ЛЕТНИ ЛАГЕРИ и ЗАНИМАНИЯ / Да научим английски докато се забавляваме през лятната ваканция!
Летни занимания по английски

Да научим английски докато се забавляваме през лятната ваканция!

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е единствената целодневна чуждоезикова програма в София, осигуряваща на децата 5 учебни часа на ден с преподаватели от Англия и Америка, разнообразни ателиета по изкуства и спортни следобеди.

FunDay Summer Adventure е за деца от 5 до 15 годишна възраст.

Всеки ден, от понеделник до петък, децата са потопени в англоезична среда и напредват  в знанията си под мотото “Учим английски, забавлявайки се”.

Преподавателите, естествени носители на езика, работят с децата за обогатяване на речниковия им запас и за подобряване на уменията  им  за общуване на английски език. Чрез интерактивна методика на обучение, работа по проекти и учене чрез преживяване, Native speakers преподавателите провокират интереса на децата към езика и им помагат да придобият самочувствие и увереност в ежедневната му употреба.

С грижливо подбраните теми за всяка една от седмиците, близки до детския свят и интереси, децата във FUNDAY SUMMER ADVENTURE всеки ден усвояват енциклопедични знания и  нова лексика на английски език.

Всеки следобед децата споруват активно и се забавляват на открито: катерене,  плуване, конна езда, стрелба с лък , Kango Jumps, походи и пикници в планината, и   незабравими мигове в любимия за всички деца FunPark.

Децата развиват свoите умения и креативност в разнообразните ни ателиета по изкуства – грънчарство, скулптура, декопаж, стъклопис, квилинг, оригами  и други.

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е мечтаната и незабравима лятна ваканция, която осигурява всичко, от което децата имат нужда –  напредват по английски език, работят в ателиета по изкуства, спорт всеки ден и създават нови приятелства!

Всеки петък FSA кани родителите на открит урок, на който да се убедят сами, колко много са научили децата само за една седмица.

За децата е осигурено трикратно хранене – плодова закуска, топъл обяд и следобедна закуска, както и плодове, минерална вода и плодови сокове през целия ден!

С FUNDAY SUMMER ADVENTURE децата напредват по английски докато се забавляват!

Програмата стартира на 18 юни и ще продължи до 7-ми септември! Можете да се регистрирате за избрани от Вас седмици тук.

Възползвайте се от 10% отстъпка за ранно записване до 15.05.2018г.

* Промоцията важи при сключване на договор и заплащане на абонамента до 15.05.2018.

Подробна информация за програмата можете да получите на funday.bg

Актуалните промоции и отстъпки следете във  facebook страницата на FUNDAY SUMMER ADVENTURE.