четвъртък , декември 13 2018
На фокус
Начало / СПОРТ / Детско бягане – NN Kids Run
Детско бягане

Детско бягане – NN Kids Run

Част от инициативата 5kmrun е организираното всяка последна събота от месеца детско бягане в Южния парк с начало 10:00 ч. лятно/11:00 ч. зимно време.

Детското бягане е 2 км свободно, но организирано бягане изцяло и само за деца! В него могат да се включат всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст! Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място няма да се отчита! Участието е безплатно с предварителна регистрация: еднократна регистрация на сайта, по същия начин, както, и от където става регистрирането за 5kmrun. Вече регистрираните деца на 5kmrun, нямат нужда от повторна регистрация!

Какво ще получат малките камаранчета: Както и големите:): Засичане, съхранение и предоставяне на информация относно постигнатите резултати за време и заето място след финиширане! И разбира се много награди и изненади:

Наградите NN Kids Run

За децата:

  1. Всяко дете, което участва в бягане за първи път – светлоотразителен потник и книжката „Къде растат парите“, издадена от NN и насочена към развиване на финансовата грамотност;
  2. Всяко дете, участвало в 5 бягания – специална тениска с логото на NN Kids Run и цифрата 5;
  3. Всяко дете, участвало в 10 бягания – раница;
  4. Всяко дете участвало в 11 бягания – специална Червена гривна – полумаратон (11 бягания или 22 км., малко над 21 км. колкото официално е полумаратона)

Синя гривна – маратон (21 бягания или 42 км.)

Оранжева гривна – ултра маратон (50 бягания или изключителните 100 км.)

За родителите:

  1. Всеки родител, довел детето си на поне 3 бягания – ваучер за застрахователен продукт от NN и безплатна консултация от финансов консултант на NN.
  2. Всеки родител, довел детето си на 5 бягания – часовник от NN.

Забележка! Наградите, с изключение на книжките и потниците, ще бъдат предоставяни всеки делничен ден в централния офис на NN на бул. България 49 Б, ет. 10.

И още:

На всяка томбола, провеждаща се след детското бягане, NN ще раздава по 15 атрактивни за децата награди, между които шапки, спортни бидончета за вода, LED гривни, светлоотразителни магнитни ленти, дъждобрани и др.

Организаторите от 5kmrun си дават сметка, че децата са най-ценното ни богатство и затова сигурността и здравето на това съботно 2 км. детско бягане е приоритет за всички: Организатори, Родители, Придружители и участници! В тази връзка трасето от 2 км. е допълнително осигурено и обезопасено, като за целта организаторите винаги имат нужда от допълнителен брой доброволци! Ако искате да участвате като доброволец няма предварително записване – отидете на място малко по-рано и се свържете директно с организаторите 🙂