четвъртък , декември 13 2018
На фокус
Начало / КУРСОВЕ / Курс по рисуване: Моето любимо животно, е?
Курс по рисуване за деца

Курс по рисуване: Моето любимо животно, е?

Обичаш ли да твориш?
Обичаш ли да рисуваш?
Ако отговорът ти е ДА, то значи и ти си като мен!
Има ли нещо по-увлекателно и развиващо фантазията на едно дете от това, да сътвори нещо със собствените си ръце, така както то си го представя?!

Започваме първото художествено ателие на тема: “Моето любимо животно, е?”, с идеята, че детето трябва само да покаже какво харесва най-много и да го изобрази с различни художествени похвати. А, за да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Той, също като малките творци, е рисувал от толкова малък, че едва ли си спомня вече първата си рисунка…Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми на курса по рисуване.

Според Минчо: “Всяко дете умее да рисува! То има уникален и неповторим стил и талант!”
Това не е един обикновен курс по рисуване. Освен да сътворяват на хартия чудните си рисунки с пъстри цветове, децата ще имат възможност да научат и да се вдъхновят от интересни истории свързани с изкуството. Ще се запознаят с творчеството на известни художници и с различните стилове рисуване, ще опознаят цветовете и формите, ще пробват различни техники и ще се опитат да открият собствените си заложби и стил на работа с различни материали.

Продължителността на курса по рисуване е 60 минути във формат до 8 деца на възраст между 5 и 10 години.

Цената за едно посещение е 12 лева. Цената на карта за четири посещения (срок на картата 2 месеца) е 40 лева. Цената за второ дете от семейство е 10 лева.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0897925300 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Детски център Деца Слънца – Sunlight Children се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост.

Носете си топли чехли, пантофи, терлици, шушони и други подобни чудеса, за да са ви топли крачетата!

Рисунките на малките ни художници ще участват в изложба, организирана от детски център “Деца Слънца”