четвъртък , декември 13 2018
На фокус
Начало / АРХИВ - СЪБИТИЯ / Фестивал Зимна приказка
Фестивар Зимна приказка

Фестивал Зимна приказка

Януари никога няма да бъде същият!

На 20 и 21 януари 2018 г. ще се проведе вълшебното събитие Зимна приказка.  Фестивалът Зимна Приказка е част от фестивалите организирани от проекта Здравей! Това е трети поред фестивал и поради големия интерес – първи зимен.

Започва на 20 януари 2018 г. от 10:00 часа в Интер Експо Център, град София.

Идеята на организаторите е да създадат една магическа обстановка и да те поканят  да изживееш два незабравими дни, изпълнени с приятни изживявания и нови знания. Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за  балансиран начин на живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата.

А какво са подготвили организаторите?

Мастър Кулинарни Класове с едни от най-добрите мастър шефове!

Десетки лекции с едни от най-добрите лектори в сферата на здравето и психологията!

Десетки спортни класове и практики – различни видове йога, канго джъмпс, табата, танци, силови тренировки, ритъм терапия и още много!

Десетки спортни занимания и игри за децата – лека атлетика, кънки, хокей, тенис, търсене на съкровища и много други!

Десетки творчески работилници – керамика, рисуване, готвене, работа с хартия, свирене на музикални инструменти, изработка на козметика и още, и още!

И всичко това в уютна атмосфера придружена с чаша греяно вино, чай, топъл шоколад или вкуснотийка, която можете да вземете от къта за хранене!

Разбира се, на фестивалът ще присъстват и прекрасни изложители, които ще ви потопят в света на техните качествени продукти.

***Билети***

Билет за двама за 1 ден – 19 лева
Билет за двама за 2 дни – 29 лева

***Входът за деца до 12 години включително е безплатен!***

Взимайки билет за Фестивала получавате достъп до всички лекции, спортни класове, работилнички и активности. На входа ще получите подарък + ароматна чаша чай!

Фестивалът ще се проведе на 20 и 21 януари 2018 в Inter Expo Center, София

Всичко за събитието научете тук:  http://festival.zdravei.org